امروز تصمیم گرفتم دو مدل غذای محبوب و خوشمزه محلی رو بهتون آموزش بدم و سعی کردم در این مقاله به صورت ساده مراحل طرز تهیه اکبر جوجه و طرز تهیه حلیم به شکل روان و واضحتو ضیح داده بشه تا ارحت بتونید در منزل این غذای خوشمزه رو تهیه بفرمایید.
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی نژاد بنیانگذار این رستورانها و ابداعکننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها
“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟