جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
- جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم
- آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل
- زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- پیاز :2 عدد
طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها
“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟