رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.
رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم رشته پلو مجلسی
برنج ایرانی :2 پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
عدس:1 پیمانه
کره حیوانی :50 گرم
فیله مرغ :300 تا 500 گرم
زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
دارچین:1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم
دنیای از خوشمزه ها
رشته ,پلو ,پلویی ,قاشق ,درست ,ها ,رشته پلو ,شده 3 ,3 قاشق ,درست می ,300 تامنبع
طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها
نحوه تمیز کردن قابلمه سوخته
“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟
طرز تهیه “کباب شیشلیک” با طعمی خوب و جا افتاده
طرز تهیه رشته پلوچجوریه ؟
باسلوق ژله ای
فتوچینی یا ماکارونی نواری