طرز تهیه زولبیا

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق  چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

 زولبیا


دنیای از خوشمزه ها کنیم ,مخلوط ,مواد ,مایع ,یکدست ,قیف ,می کنیم ,اضافه می ,طرز تهیه ,بعد از ,تهیه زولبیامنبع

طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها

نحوه تمیز کردن قابلمه سوخته

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب شیشلیک” با طعمی خوب و جا افتاده

طرز تهیه رشته پلوچجوریه ؟

باسلوق ژله ای

فتوچینی یا ماکارونی نواری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارزان سرا غصه نخور لوازم جانبی pezeshki گل سنگ اردبیل علمی کاربردی ها آپشن خودرو | گندم کار خرید اینترنتی ویدئو پروژکتور جیبی سفارش ویدئوپروژکتور اندرویدی مدل T18 عطر