امروز تصمیم گرفتم دو مدل غذای محبوب  و خوشمزه محلی رو بهتون آموزش بدم و سعی کردم در این مقاله به صورت ساده مراحل طرز تهیه اکبر جوجه و طرز تهیه حلیم به شکل روان و واضحتو ضیح داده بشه تا ارحت بتونید در منزل این غذای خوشمزه رو تهیه بفرمایید.

 

طرز تهیه اکبر جوجه :

اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی نژاد بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است

اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.

 

اکبر جوجه


دنیای از خوشمزه ها غذای ,اکبر ,تهیه ,خوشمزه ,طرز ,ها ,به صورت ,تهیه اکبر ,نام یک ,طرز تهیه ,این غذاستمنبع

طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها

نحوه تمیز کردن قابلمه سوخته

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب شیشلیک” با طعمی خوب و جا افتاده

طرز تهیه رشته پلوچجوریه ؟

باسلوق ژله ای

فتوچینی یا ماکارونی نواری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پارکت لمینت پیک من تشریفات مجالس ملل عصر مثبت بهترین نمایندگی اصلی ایرکنترل مفید نوشته sazkala.com فان فست - دانلود آهنگ بندری - متن آهنگ بندری یکم بیشتر بمون مجله خبری تخصصی فناوری و موبایل های هوشمند